Салон за Красота 'ЕЛ АЙ'


МАСАЖИ

Салон за красота и здраве предлагаме антицелулитен и класически масаж, медотерапия, парафинова терапия, шоколадова терапия, кавитация, енергиен Рейки масаж, възстановителна Боуен терапия. 

РЕЙКИ
Енергията Рейки прониква във всяка клетка на тялото и резултат на нейното действие става напълване на тялото с жизненна енергия, която дава изцеление. Докосването носи в себе си човешка топлина, любов, нежност и изцеление. Всяко живо същество се нуждае от това ежедневно.
Рейки е метод за намаляване последиците от стреса, депресията, успокояване на физическата болка и се прилага при всички видове физически и психически проблеми. 
Рейки е проста и ефективна система за лечение. Тя е абсолютно безопасна и приложима за всички без изключение: деца, старци, бременни, животни, растения. Прекрасен начин да се сложи край на стари навици и пристрастености, за изцеление на ментално и емоционално ниво.

БОУЕН
Техниката Боуен е изцяло нова концепция за лечение на тялото. Има способността да активира самовъзстановителните механизми на тялото. Подобрява хомеостазата, като въздейства, както върху физическото, така и върху психическото здраве. Наблюдава се дълбока психическа релаксация и балансиране на вегетативните функции на тялото. Всеки споделя приятно, отпускащо усещане и дълбоко чувство за комфорт и лекота. 
Препоръчва се за всички възрасти, от новородени до дълбока старост, с остри или хронични проблеми. С огромен успех тя се прилага при активни спортисти, бременни и хора със специфични нужди. Резултатите са впечатляващи при бебета.

КАВИТАЦИЯ
Намаляването на теглото посредством ултразвуковата кавитация е ефективен медицински неинвазивен метод, с който се постигат много добри резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания без хирургическа намеса. 
Тази технология въздейства само на мастните клетки, а кожата и мускулите остават незасегнати.
Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите.

Предлагаме ваучери подаръци и отстъпки от цените при предплатени серии масажи .

Квантова диагностика 
Когато здравето ни се влошава, тялото ни автоматично алармира, под формата на леснa умора, болкa, главоболие, безсъние, липса на апетит, депресия, тревожност, стрес, страх, сърцебиене, виене на свят. Изследването с Квантов анализатор Ви предлага поглед на над 130 основни здравни показатели, като могат да бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите, за да се реагирира възможно най-бързо.